99670
Książka
W koszyku
Ten poradnik ma pomóc wszystkim zapracowanym, zmęczonym czy zwyczajnie nielubiącym gotować osobom błyskawicznie przyrządzać potrawy zgodne z zasadami żywienia insulinoopornych. Z przepisów mogą jednak korzystać nie tylko pacjenci z insulinoopornością, ale każdy, kto chce jeść z niskim indeksem glikemicznym, odżywiać się zdrowo i zrezygnować z częstego jedzenia na mieście. Co znajdziesz w tej książce: rady w pigułce, czyli vademecum dotyczące insulinooporności, listę produktów, z których warto korzystać, podstawowe zasady gotowania dla zabieganych przyprawy, które wspomagają walkę z insulinoopornością, sposoby na okiełznanie głodu.
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 613.2 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. Diety (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej